You are currently viewing 3 gode julegaver, som du kan forære dit barn

3 gode julegaver, som du kan forære dit barn

Det er svært at finde den perfekte julegave, medmindre du følger ønskesedlen slavisk. Det behøver du dog ikke, for ofte er de gaver, som man ikke vidste, man havde brug for, en bedre løsning. Her får du tre bud på gaver, som du kan forære dit barn i julegave, selvom de måske ikke står på ønskesedlen.

1: En gel blaster

En gel blaster er legetøjsvåben, som skyder små gelkugler, der er lavet gelé. Når de kommer i vand, bliver kuglerne større, og derfor er de sjove at skyde med. Du bør dog være opmærksom på, at det ikke egner sig til små børn, da det gør en smule ondt at blive ramt af kuglerne, og derfor bør man bruge beskyttelsesbriller.

Du kan vælge mellem mange forskellige typer af gel blastere, og du bør vælge en, som matcher dit barns alder. Du kan se de bedste gel balls her. Gel blasters kan være sjove og spændende, men det er også vigtigt, at de bliver brugt under opsyn, hvis barnet endnu ikke er modent nok til at lege alene med den.

2: Sportsudstyr

Hvis dit barn er vild med sport, så kan du forære ham eller hende sportsudstyr. Det kan være, at dit barn går til fodbold og har brug for nogle nye fodboldstøvler. Det kan i princippet være alle slags sportsgrene, for man kan aldrig få for meget udstyr, når man går op i en sportsgren, og derfor er det den perfekte julegave til børn.

Det behøver ikke engang at være sportsudstyr. Det kan også være en ny fodboldtrøje med dit barns yndlingshold eller -spiller. Når det kommer til stykket, så handler det blot om, at du skal vælge en gave, som du tror, at dit barn bliver glad for. Det behøver ikke at være sportsudstyr – det kan også sagtens være udstyr til en anden hobby.

3: Bøger

En god bog kan være en vidunderlig gave, og der er mange fantastiske børnebøger, som du kan vælge imellem. Du skal naturligvis vælge en bog, som egner sig til dit barns alder. Lidt ældre børn kan eksempelvis sagtens give sig i kast med letlæselige fantasy-bøger, mens mindre børn måske skal have noget mere visuelt med masser af billeder.