You are currently viewing 3 fede gadgets, som de fleste større børn vil sætte pris på at modtage i julegave

3 fede gadgets, som de fleste større børn vil sætte pris på at modtage i julegave

Leder du efter en gadget, som du kan forære i julegave til et større barn? Bare rolig, vi har fundet en række fede gadgets, som med garanti vil bringe glæde, når de bliver pakket op. Se listen her for inspiration til den perfekte julegave.

#1: Løgnedetektor

En løgnedetektor er en sjov gadget, som er garanti for mange timers underholdning. Du kan finde mange forskellige gadgets, men en løgnedetektor er det oplagte valg, hvis der gerne må være lidt spænding. Det går i al sin enkelhed ud på, at maskinen måler pulsen, hvorefter den kan måle, om der bliver talt sandt eller falsk.

Hvorvidt den virker i virkeligheden, må være et spørgsmål, der står hen i det uvisse, men ikke desto mindre er det sjovt for større børn, da konsekvensen ved at tale usandt er, at man får et lille stød – og derfor er den også sjov for de voksne. Du kan finde inspiration til flere gaver ved at følge dette link.

#2: Projektor

Har du nogensinde drømt om at have din egen biograf? Det er nu muligt med en miniprojektor uden at du er nødt til at vælte budgettet – og det vil med garanti være en gave, som familiens yngste medlemmer med garanti vil kunne lide. Du kan få mange forskellige former for miniprojektorer, og de fås i alle prisklasser.

En miniprojektor er eksempelvis et oplagt valg, hvis du skal forære en gave til én, som elsker at gå i biografen, eller som vil have mulighed for at kunne spille computerspil direkte på væggen. Der er mange forskellige modeller på markedet, og de behøver ikke nødvendigvis at koste en bondegård for at være gode.

#3: En drone

En drone er en sjov og cool gadget, som ligeledes er garanti for mange timers underholdning. Også droner fås i mange forskellige prisklasser, men det kan godt betale sig at købe en af ordentlig kvalitet, hvis den rent faktisk skal kunne bruges i lang tid. Du kan sagtens få billige modeller, men de er ikke lige så gode.

Vær dog opmærksom på, at du ikke bare må bruge en drone, hvor du vil. Der er steder, hvor det kræver en særlig tilladelse at flyve med drone. Du må derfor ikke bare flyve rundt i byen, hvis du vil det – og samtidig skal du være opmærksom på, at det ikke er tilladt at flyve ind i naboens have med en drone.

Find flere julegaver til børn her.